В Олімпійському поселенні в Сочі підняли прапор України

Фото
Поділитися
Традиційна церемонія підняття державного прапора відбулася під гімн України на спеціалізованій площі в гірському Олімпійському поселенні.

Сьогодні в Олімпійському селищі в Сочі урочисто підняли прапор України, що символізує готовність країни до участі в ХХІІ зимових Олімпійських іграх. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Традиційна церемонія підняття державного прапора відбулася під гімн України на спеціалізованій площі в гірській Олімпійському селі. Разом з прапором України були підняті прапори Мексики, Норвегії, Молдови та Таїланду.

У церемонії взяли участь надзвичайний і повноважний посол України в Російській Федерації Володимир Єльченко, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, в.о. міністра молоді і спорту Равіль Сафіуллін, спортсмени, тренери і технічний персонал збірної.

Українську Олімпійську збірну привітала мер селища, олімпійська чемпіонка з ковзанярського спорту Світлана Журова, яка урочисто обмінялася пам'ятними сувенірами з керівниками української делегації, олімпійськими медалістами - Сергієм Бубкою і шефом місії на зимових Олімпійських іграх у Сочі Ніною Уманець.

Відзначимо, напередодні старту Олімпіади-2014 НОК України ініціював підняття національного та олімпійського прапорів по всій Україні на знак підтримки своїх олімпійців у Сочі. !zn

Читайте також:

Сочі-2014: Українські спортсмени вступили в боротьбу

Сергій Бубка взяв участь в естафеті олімпійського вогню в Сочі (фото)

Флагоносцем збірної України на відкритті Ігор в Сочі буде учасниця чотирьох Олімпіад

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі