В Іспанії допустили повернення України до заявки на проведення ЧС-2030 за однієї умови

Поділитися
В Іспанії допустили повернення України до заявки на проведення ЧС-2030 за однієї умови В Іспанії допускають повернення України до заявки
Для цього мають бути вирішені проблеми з кримінальними справами проти керівництва УАФ.

Королівська іспанська футбольна федерація (RFEF) підтвердила спільну з Португалією домовленість із Марокко про подання заявки на проведення чемпіонату світу 2030 року. Марокканці замінили в компанії трьох країн Україну.

Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

При цьому RFEF наголосила, що Україна ще може стати четвертою країною у заявці, але для цього Українській асоціації футболу (УАФ) необхідно вирішити проблему з кримінальними справами президента організації Андрія Павелка.

"Федерації футболу Іспанії та Португалії вірять, що УАФ та її президент подолають труднощі, з якими зіткнулися зараз, щоб подати спільну заявку від чотирьох країн", – сказано у заяві.

Очікується, що за проведення турніру змагатимуться ще дві групові заявки: Саудівська Аравія, Єгипет та Греція, а також Уругвай, Аргентина, Парагвай та Чилі. Господарі чемпіонату світу 2030 року будуть обрані на 74-му Конгресі ФІФА наступного року.

Нагадаємо, чинний президент УАФ Андрій Павелко та генсек організації Юрій Запісоцький є фігурантами справи про корупцію. Обох засудили до двох місяців тюремного ув'язнення, після чого за них було внесено дві застави на суму майже 20 мільйонів гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі