УЄФА затвердив нові правила в регламентах Ліги чемпіонів і Ліги Європи

Поділитися
УЄФА затвердив нові правила в регламентах Ліги чемпіонів і Ліги Європи У плей-офф єврокубків з'явиться четверта заміна © uefa.com
У команд з'являться додаткові можливості, а також зміниться час початку поєдинків.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) затвердив додаткові зміни в регламентах Ліги чемпіонів і Ліги Європи, які набудуть чинності з наступного сезону.

З сезону 2018/19 в матчах плей-офф єврокубків в додатковий час буде дозволена четверта заміна.

Виключно у фіналі Ліги чемпіонів, фіналі Ліги Європи і в матчі за Суперкубок в заявку можна буде включити 23 гравця, а не 18, як в інших матчах. Таким чином, на лавці запасних зможуть перебувати 12 футболістів замість семи.

Що стосується дозаявки гравців після завершення групових етапів єврокубків, клуб зможе заявити трьох нових гравців, які мають право виступати в єврокубках, без всяких обмежень.

Крім того, починаючи з сезону 2018/19 команда, яка виграла Лігу Європи УЄФА (або раніше Кубок УЄФА) три рази поспіль або п'ять разів в цілому, отримає право носити на рукаві нашивку багаторазового переможця. Єдиною командою, яка зможе носити її в наступному сезоні, буде "Севілья".

Велика частина матчів групового етапу ЛЧ, а також всі поєдинки плей-офф будуть стартувати в 22:00 за київським часом. При цьому по два матчі у вівторок і середу під час групового етапу будуть починатися о 19:55. Поєдинки групового етапу Ліги Європи, будуть проводитися в 19:55 22:00. З 1/16 фіналу всі зустрічі будуть стартувати в 22:00.

Раніше УЄФА оголосив про зміну форматів Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі