УЄФА рекомендує ФФУ подбати про перенесення матчів єврокубків

Поділитися
УЄФА рекомендує ФФУ подбати про перенесення матчів єврокубків © detskiymir.vn.ua
В Європейській футбольній асоціації від імені віце-президента Григорія Суркіса дали пояснення щодо ситуації з забороною на проведення міжнародних матчів у кількох містах України.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс дав свій коментар щодо ситуації з забороною на проведення міжнародних матчів у кількох містах України.

За його словами, не виключають варіант, що заборона на проведення міжнародних матчів у Південно-Східних регіонах триватиме ще на кілька місяців вперед.

Зараз УЄФА радить Федерації футболу України опрацювати можливі варіанти перенесення поєдинків Ліги Чемпіонів, Ліги Європи і зустрічей національної збірної в інші міста.

"УЄФА зосереджує увагу національної асоціації на тому, що ми продовжуємо моніторити ситуацію і просимо відпрацьовувати з клубами можливість проведення матчів єврокубків не у тих містах, де йде громадянське протистояння", - сказав Суркіс в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"Шість наших команд будуть брати участь у Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Сподіваюся, всі шість вийдуть і в осінню частину, але при цьому ми не можемо припускати, що шість команд будуть грати на двох стадіонах".

Також підняли питання про кримські клуби. Суркіс вважає, що їхню долю буде вирішувати тільки ФІФА та УЄФА. Нагадаємо, що президент УЄФА Мішель Платіні на Конгресі організації у кінці березня заявив, що українські команди з Криму - не найголовніше питання, яке має стояти на порядку денному в європейському футболі.

Зазначимо, що від України в єврокубках-2014/15 візьмуть участь шість клубів - донецькі "Шахтар" і "Металург", дніпропетровський "Дніпро", київське "Динамо", одеський "Чорноморець" і харківський "Металіст". Найпізніше у розіграшах європейських стартують динамівці та "гірники". !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Хуанде Рамос не буде продовжувати роботу з "Дніпром"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі