УЄФА проявила поблажливість у справі "Арени Львів"

Поділитися
УЄФА проявила поблажливість у справі "Арени Львів" На "Арені Львів" проводить домашні матчі в Лізі Чемпіонів "Шахтар" © football.ua
Федерація футболу України і стадіон у Львові відбулися досить м'яким покаранням.

Всупереч очікуванням і прогнозам скептиків, дисциплінарний комітет УЄФА покарав стадіон "Арену Львів" за поведінку вболівальників на матчі відбірного турніру Євро-2016 між Україною і Македонією дискваліфікацією одного сектора і грошовим штрафом.

Таким чином, під час наступного матчу збірної України на "Арені Львів" один з секторів стадіону повинен бути повністю порожнім. Також грошовий штраф у розмірі 58 тисяч швейцарських франків (близько 60 тисяч доларів) заплатить Федерація футболу України.

Нагадаємо, що після матчу Україна - Македонія 12 жовтня, в якому українці відсвяткували перемогу 1:0, УЄФА були зафіксовані наступні порушення: "расистську поведінку, поява на полі вболівальників, кидання на поле піротехнічних засобів та інших предметів, використання лазерних указок, неналежна організація (заблоковані сходи) і навіть продаж алкоголю під час матчу".

Втім, на відміну від ФІФА європейська організація виявилася більш поблажливою до українців: за приблизно ті ж порушення Цюріх покарав "Арену Львів" матчем без глядачів - покарання доведеться відбути стадіону у поєдинку під егідою ФІФА.

18 листопада збірна України проведе заключний поєдинок у 2014 році: в Києві українці візьмуть Литву в рамках товариської гри.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі