Усіх затриманих українських фанатів у Білорусі відпустили - МЗС

Поділитися
Усіх затриманих українських фанатів у Білорусі відпустили - МЗС Затримані вболівальники збірної України вже добралися додому © news.tut.by
Після поєдинку відбірного турніру Євро-2016 між білоруською та українською збірними силовими органами Білорусі було затримано кілька десятків уболівальників, у тому числі і з України. Ультрас засуджені до арешту, проте незабаром їх відпустили.

[media type="picture" position="1"]

Затримані в Білорусі після матчу відбіркового турніру Євро-2016 українські вболівальники звільнені і вже прибули до Україну.

Про те, що засуджених до адміністративного арешту фанатів відпущено, повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

"На виконання доручення глави держави МЗС України зробив вичерпні заходи, в результаті яких звільнені всі вболівальники, у тому числі ті вісім вболівальників, які були засуджені на різні терміни", - цитує "Інтерфакс" речника МЗС України Євгена Перебийніса.

Нагадаємо, після футбольного матчу 9 жовтня в Білорусі було затримано 15 громадян України. 10 жовтня білоруський суд засудив більшість українців (вісім осіб) до адміністративного арешту від 5 до 10 діб. Ще чотирьох українських фанатів зобов'язали сплатити штраф від 90 до 140 доларів, трьох відпустили без покарання.

Читайте також: Близько 100 українських уболівальників затримано КДБ Білорусі - ЗМІ

Спочатку повідомлялося, що болещьков затримали представники КДБ Білорусі прямо на виході з трибун стадіону "Борисов-Арена", де зустрічалися білоруська і українська збірні.

Додамо, що Україна обіграла Білорусь 2:0 завдяки автоголу Олександра Мартиновича та точному удару Сергія Сидорчука. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі