Всі українські футболісти в Європі об'єдналися для допомоги країні - Зозуля

Поділитися
Всі українські футболісти в Європі об'єдналися для допомоги країні - Зозуля Зозуля допомагає Україні з Іспанії © Динамо Киев от Шурика
Наші легіонери не залишилися осторонь після початку війни з Росією.

Український нападник іспанської "Фуенлабради" Роман Зозуля розповів, хто із футболістів допомагає країні після початку військового вторгнення Росії.

"Я одразу створив групу. Відразу запитав, кого додавати, що це не група про "як справи?", а одразу усе по ділу. Я говорю, що треба закупити, якій бригаді, хто скільки дає.

Одразу ж Зінченко, Миколенко, Вася Кравець. Вася - це взагалі окрема історія. Ми з ним були вже на валізах, хотіли їхати. Залишилися, бо почали спілкуватися з військовими, вони сказали, що ми тут більше користі принесемо тим, що робимо, ніж якщо приїдемо.

Пластун, Шахов, учора зателефонував Чигринський. Треба відкрити список, щоб нікого не забути. Ярмоленко також, він повністю по Чернігову своїми силами. Щоб ніхто не образився, скажу, що там усі, хто грає у Європі. Вони всі підключилися", - сказав Зозуля в ефірі "Денисов Time".

Також футболіст розповів, що перебуває на зв'язку з чемпіоном світу з боксу Олександром Усиком, який повернувся до України:

"Усик мені зателефонував. Сказав: "У мене дві бригади, їх треба одягнути. На тебе покладаюсь, з тебе вся логістика, з мене фінанси". Дуже багато людей, від яких я в житті не очікував. Дзвонять мені, мабуть, довіряють. Ми точково допомагаємо, передаємо хлопцям до рук. Я від усього цього без розуму, у захваті".

Раніше повідомлялося про те, що українські футболісти "Шахтаря" та "Динамо" створили фонд військової та гуманітарної допомоги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі