Український Зідан спробує відродити свою кар'єру у "Чорноморці"

Поділитися
Український Зідан спробує відродити свою кар'єру у "Чорноморці" © boksopasaulis.lt
Сергій Назаренко колись виступав на полі у футболках дніпропетровського "Дніпра" і збірної України. Однак останні роки перебував у "Таврії". Тепер же у нього з'явився ще один шанс нагадати уболівальникам про себе красивими ударами і передачами.

Український півзахисник Сергій Назаренко продовжить кар'єру в одеському "Чорноморці". Напередодні досвідчений футболіст поставив підпис під угодою з командою Романа Григорчука.

Термін дії контракту не розголошується, однак у будь-якому випадку для Назаренка це хороший шанс проявити себе у хорошому клубі, який, на відміну від його "Таврії" претендує на високі позиції у Прем'єр-лізі України, а також виступає в єврокубках.

Нагадаємо, що раніше український Зінедін Зідан, як його називали багато вболівальників та журналістів за певну схожість - як зовнішню, так і за стилем гри - з великим французьким хавбеком, здобув популярність, а з нею і місце у складі збірної України, завдяки виступам у "Дніпрі".

У Дніпропетровську хавбек роздавав свої точні паси на партнерів 13 років. Проте з приходом у команду наставника Хуанде Рамоса він втратив місце в основі, і був змушений перейти у "Таврію". У Сімферополі Назаренко був одним із лідерів команди, проте в кінці сезону-2013/14 покинув розташування клубу через фінансові проблеми і невизначеність.

Всього на рахунку 34-річного футболіста близько 350 матчів у складі "Дніпра" та "Таврії", а також 56 ігор за збірну України. За клубну кар'єру Назаренко забив 71 гол у футболці національної команди - 12.

Читайте також:

Італійці підтверджують 25-мільйонну вартість Ярмоленка - він універсальний і швидкий

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі