Італійці підтверджують 25-мільйонну вартість Ярмоленка - він універсальний і швидкий

Поділитися
Італійці підтверджують 25-мільйонну вартість Ярмоленка - він універсальний і швидкий
Перехід динамівського лідера в італійську "Рому" - серйозні витрати для клубу, проте це - хороша інвестиція, вважають італійські журналісти.

Італійський журналіст Давид Маттеолі вважає, що італійська "Рома", яка зацікавлена у придбанні атакуючого футболіста київського "Динамо" Андрія Ярмоленка, може отримати в його особі хорошого гравця, здатного зіграти на різних позиціях.

Нагадаємо, що "Рома", згідно з італійською пресю, робила кілька пропозицій щодо Андрія Ярмоленка, проте в Києві поки не готові відпустити провідного футболіста. Ігор Суркіс, кажуть італійці, хоче отримати за Ярмоленка 25 мільйонів євро.

Маттеолі підкреслив, що Ярмоленку - всього 24 роки, а 25 мільйонів євро, які хоче виручити за свого лідера президент динамівців Ігор Суркіс, цілком адекватна сума і виправдана трата для "Роми".

"Так, римлянам доведеться витратити грошей, щоб роздобути цього гравця. "Динамо" хоче за нього 25 мільйонів євро. І я думаю, що це цілком виправдана ціна. Втім, єдине, що трохи бентежить, так це контракт Ярмоленка, який закінчується в 2015 році - через це трансферна вартість футболіста може бути завищеною", - говорить Маттеолі в інтерв'ю сайту forza-roma.com.

"Однак римляни можуть отримати в особі українця чудового виконавця, здатного зіграти на різних позиціях в атаці. Технічно він дуже розвинений і до того ж має хороше бачення поля і розвинене відчуття гола. Ярмоленко може зіграти на обох флангах і на вістрі атаки. Він вражає як своїми швидкими переміщеннями з флангу на фланг, так і швидкісними проривами. Не варто забувати і про досить молодий вік, а також хороші габарити гравця", - вважає італійський експерт.

Також Маттеолі вважає, що на рішення Ярмоленко переїхати до Європи може вплинути і неспокійна політична ситуація в Україні, коли висока зарплатня в київському клубі може опинитися на задньому плані, а пріоритетом стане безпека самого футболіста і його сім'ї.

Зазначимо, що Суркіс спростував будь-який інтерес до Ярмоленка з боку іноземних клубів. Втім, динамівський бос не раз заявляв, що готовий відпустити будь-якого футболіста за наявності гідної пропозиції з табору провідного європейського клубу. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі