Український стрибун у воду Ілля Кваша візьме участь у реаліті-шоу на ТБ

Поділитися
Український стрибун у воду Ілля Кваша візьме участь у реаліті-шоу на ТБ Ілля Кваша навчатиме стрибати у воду зірок шоу-бізнесу © Yahoo Sports
Срібний призер ЧС і бронзовий медаліст Олімпіади у Пекіні може вийти на новий виток популярності поза спортом.

Український стрибун у воду Ілля Кваша, який нещодавно завоював срібну медаль чемпіонату світу з водних видів спорту у Барселоні, стане учасником відомого реаліті-шоу "Вишка", який стартує восени цього року на одному з українських телеканалів.

Бронзовому призеру Олімпіади-2008 у Пекіні у проекті буде відведена роль тренера учасників. Про це Кваша повідомив в інтерв'ю газеті "Спорт-Експрес в Україні".

"Тренування у проекті почнуться з дев'ятого вересня, я мав бути на місці вже першого", - сказав Кваша.

"Команда у нас класна підібралася. Але поки я зі зрозумілих причин імена називати не можу. Ось із вересня запустять промо-ролики, і ви все дізнаєтеся".

Зазначимо, що шоу зі знаменитостями, які, долаючи страх висоти, змагаються у стрибках у воду і отримують за це оцінки від професіоналів, вже з успіхом пройшло у Голландії, США, Великобританії, Австралії та Росії. Наступною буде Україна.

Кваша зазначив, що познайомився з проектом в його американському і російському варіантах і залишився задоволений побаченим, особливо, що стосується спортивної складової.

"Дивився, в американців, щоправда, тільки фінал, а от на російському телебаченні навіть кілька випусків. Мене вразив співак Мітя Фомін. Він піднявся на десять метрів і зробив оборот уперед ще і з вертикальним входом. А від "козла під себе" з вишки у виконанні важкоатлета Дмитра Клокова я взагалі шокований був", - зазначив український спортсмен.

Нагадаємо, що Кваша є семиразовим чемпіоном Європи, а у Барселоні на метровому трампліні 25-річний миколаївець завоював першу в історії нагороду чемпіонату світу. !zn

Читайте також:

Юлія Прокопчук завоювала бронзу ЧС, пропустивши вперед лише китаянок

Українського плавця-марафонця, який проплив 150 км до Сирії, не пустили до країни

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі