"Українські Отамани" вдруге поступилися збірній Росії в 1/4 фіналу WSB

Поділитися
"Українські Отамани" вдруге поступилися збірній Росії в 1/4 фіналу WSB © fbu.net.ua
У Донецьку українські боксери здобули перемогу лише в одному з п'яти поєдинків матчевої зустрічі. У інших не вистачило сил, або суперник був явно сильніше. "Отамани" завершили виступи у сезоні-2013/14 Світової серії боксу.

Невдало завершилися виступи "Українських Отаманів" Світовій серії боксу-2013/14: українці не зуміли відігратися після розгромної поразки в Москві 1:4 від збірної Росії - в повторному поєдинку вони поступилися з тим же рахунком.

Єдину перемогу, як і в московському поєдинку, "Отаманам" приніс легіонер - у категорії до 52 кг представник Кирзизстана Азат Усиналиев. Він переміг розділеним рішенням суддів.

В інших матчах українці хоч і намагалися, але не зуміли нічого протиставити добре підготовленим росіянам. І якщо в московському протистоянні можна було зробити поправвку в бік не зовсім об'єктивного суддівства, то в Донецьку цей фактор відійшов на задній план. На передньому ж виявилася не зовсім відповідна підготовка до боїв, а також неправильна тактика.

зокрема, найтитулованіший з "Українських Отаманів" Павло Іщенко (категорія до 60 кг), вигравав у свої 22 титул чемпіона Європи, запропонував своєму супернику, не менш досвідченому Дмитру Полянському, до того ж - давньому супернику, швидкий бокс з великою кількістю ударів. Вигравши два перших раунди, до середини поєдинку він просто втомився, і заволодів ініціативою Полянський. Що в підсумку вилилося у його перемогу.

Після перемоги Олександра Беспутина над Тарасом Головащенко (до 69 кг) інші поєдинки вже не мали турнірного значення. Хоча завершилися вони для українців так само сумно - Олександр Ганзуля програв одноголосним рішенням суддів, а харків'янин Єгор Плевако (суперважка категорія) - і зовсім технічним нокаутом у третьому раунді.

Світова серія боксу. Плей-офф. 1/4 фіналу.

"Українські Отамани" - збірна Росії - 1:4


До 52 кг:

Азат Усеналиев - Бахтіяр Назиров- 3:0 (47:48, 48:47, 49:46);

до 60 кг:

Павло Іщенко - Дмитро Полянський 0:3 (47:48, 47:48, 47:48);

до 69 кг:

Тарас Головащенко Олександр Беспутин 0:3 (46:49, 46:49, 46:49);

до 81 кг:

Олександр Ганзуля Едуард Якушев 0:3 (46:48, 45:48, 46:48);

понад 91 кг:

Єгор Плевако - Максим Бабанін - ТКО 3-й раунд.

Перший матч - 1:4.

Таким чином, українцям не вдалося повторити успіх минулого сезону, коли вони дійшли до фіналу змагань, де поступилися в "тай-брейкере" - багато в чому через суддівських помилок - казахстанської команди "Астана Арланз".

Відзначимо, що в 1/2 фіналу росіяни зустрінуться з переможцем пари "Американські Нокаутери" - "Кубинські Приборкувачі". !zn

Читайте також:

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Призер Лондона-2012 буде підкорювати професійний бокс разом з Ломаченко

Олександр Усик вперше проведе бій за кордоном - перед зустріччю Кличко і Липаи в Німеччині

До нових боїв Усика готуватиме тренер Володимира Кличка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі