Українські хокеїсти зазнали другої поразки на чемпіонаті світу

Поділитися
Українські хокеїсти зазнали другої поразки на чемпіонаті світу Японці провели чудовий поєдинок і обіграли Україну © iihf.com
Здавалося, що в кінцівці матчу з Японією українці остаточно заволоділи ініціативою, але прикра помилка в обороні призвела до поразки. Втім, шанси на повернення в еліту світового хокею у "синьо-жовтих" ще зберігаються.

Збірна України з хокею поступилася Японії 2:3 на чемпіонаті світу в дивізіоні 1А, який у ці дні проходить у корейському Кояне.

Українці зуміли зрівняти рахунок у третій 20-хвилинці, і в кінці кінців заволоділи ініціативою, наблизившись до другої перемоги на турнірі. Проте прикра помилка захисників Ігоря Кугута і Дениса Ісаєнка, а також невпевнені дії воротаря Сергія Гайдученка, призвели до пропущеної шайби за півтори хвилини до фінальної сирени. У час, що залишився, японці втримали переможний результат і вперше в історії зустрічей в рамках чемпіонатів світу обіграли Україну.

Таким чином, після трьох турів підопічні Андрія Назарова займають четверте місце з чотирма очками, що суттєво погіршує їхні шанси на фініш у заповітній двійці.

В останніх поєдинках українці зіграють зі Словенією і Кореєю. І якщо в матчі з господарями турніру за результат хвилюватися не доводиться - надто різний клас команд, зі словенцями "синьо-жовті" можуть і не впоратися. Однак навіть двох перемог може і не вистачити українцям для виконання завдання і виходу у топ-дивізіон. Багато буде залежати і від того, як зіграють свої матчі з Кореєю та Угорщиною японці.

Україна - Японія- (1:2, 0:0, 1:1)

Голи: 04:31 Кудзі (Келлер, Танака - більш.) - 0:1; 07:19 Матерухін (Варламов, Тимченко) - 1:1; 13:11 Куджи (Хашимото, Каваї) - 1:2; 42:54 Міхнов (Шафаренко, Благой) - 2:2; 58:16 Ямасіта (Акімото) - 2:3

Воротарі: Гайдученко - Фукуфуджі.

Україна: Наваренко - Побєдоносцев, Ісаєнко - Петрухно, Кугут - Скрипець, Ладигін; Міхнов - Белухін - Благой, Шафаренко - Тимченко - Матерухін, Торяник - Варламов - Квітченко, Захаров - Німенко - Падакін.

Кидки: 26 - 24.

Штраф: 8 - 20.

Відзначимо, що у третій ігровий день свій матч зіграють Австрія та Корея. Раніше Словенія 2:0 обіграла Угорщину.

Наступний поєдинок Україна проведе 24 квітня о 6:30 ранку за київським часом. !zn

Читайте також:

НХЛ сподівається в найближчому майбутньому відродити Кубок світу з хокею

Касянчук випередив Федотенко у боротьбі за звання найкращого хокеїста року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі