Українські боксери здобули впевнені перемоги в США

Поділитися
Українські боксери здобули впевнені перемоги в США Хитров розібрався з опонентом © BoxingScene
Євген Хитров (11-0, 10 КО) та Сергій Дерев'янченко (6-0, 4 KO) розібралися зі своїми суперниками і зберегли чисту статистику.

7 серпня ввечері в Атлантік-Сіті, штат Нью-Джерсі, відбувся вечір боксу, в рамках якого виступили два українських бійця, що представляють середню вагу.

Суперником Євгена Хитрова був американець Нік Бринсон (17-4-2, 7 КО). Українець пережив деякі проблеми на старті бою, але до шостого раунду опонент втомився і почав пропускати удари. У кінцівці зустрічі Хитров змусив суперника піти в глибоку оборону, а в останній трихвилинці нокаутував місцевого боксера, який присів на коліно і відмовився продовжувати протистояння.

Поєдинок на 10 раундів в цей вечір проводив Дерев'янченко, якому протистояв колишній претендент на титул чемпіона світу Елвін Айяла (28-7-1, 12 КО). З перших секунд до фінального гонгу українець володів помітною перевагою і не дозволяв супернику нав'язувати свої дії.

У восьмому раунді Сергій був близький до дострокової перемоги, але Айяла зумів встояти. Підсумок - перемога Дерев'янченко одноголосним рішенням суддів: 80-72, 80-71, 80-71.

Нагадаємо, що обидва українські боксери провели всі свої бої на професійному рингу в США, підписавши контракт з промоутерською компанією "DiBella Entertainment".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі