Тренер Кличко впевнений, що Ф'юрі буде нокаутований

Поділитися
Тренер Кличко впевнений, що Ф'юрі буде нокаутований Кличко побував на майбутньому місці битви © Instagram
Джонатон Бенкс не сумнівається у достроковій перемозі свого підопічного.

Тренер Володимира Кличка Джонатон Бенкс впевнений, що поєдинок між Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі, який відбудеться 24 жовтня в німецькому Дюссельдорфі, завершиться перемогою українського боксера. Правда, Бенкс вважає, що і Ф'юрі не буде відбувати в рингу номер.

"Про Тайсона Ф'юрі можна точно сказати дві речі: перше – він завжди буде багато говорити, і друге – він вийде битися. А щодо його слів про те, що у Володимира ще не було таких суперників, як він, то я можу точно сказати, що у самого Тайсона Ф'юрі ніколи і близько не було таких суперників, як Володимир Кличко. Це буде дуже хороший бій, я очікую дуже хорошого виступу від Володимира. І Володимир Кличко переможе Тайсона Ф'юрі. Особисто я налаштовуюсь на нокаут", - підкреслив Бенкс.

Зазначимо, що Кличко вже побував на майбутньому місці бою - стадіоні "Еспріт Арена", де спостерігав за матчем футбольного клубу "Фортуна", що виступає у другому німецькому дивізіоні. Українцю навіть вручили футболку клубу з першим номером.

Нагадаємо, раніше Ф'юрі заявив, що боїться отримати відмову Кличка виходити в ринг через травму, а також пообіцяв відправити українця в нокаут.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі