Українець Ломаченко нокаутував Родрігеса в Лас-Вегасі, захистивши титул чемпіона світу

Відео
Поділитися
Українець Ломаченко нокаутував Родрігеса в Лас-Вегасі, захистивши титул чемпіона світу Ломаченко обстріляв Родрігеса і домігся нокауту у 9-му раунді © Top Rank
Український боксер поставив відмінний настрій вечора боксу Флойд Мейвезер - Менні Пак'яо.

Український боксер Василь Ломаченко вдруге захистив титул чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO, відправивши в нокаут Гамалієра Родрігеса з Пуерто-Ріко. Поєдинок відбувся в американському Лас-Вегасі в рамках супершоу Флойд Мейвезер - Менні Пак'яо.

27-річний чемпіон володів ініціативою протягом всього бою, незважаючи на досить-таки непогані якості свого опонента, і поступово наростивши перевагу, в 9-му раунді після затяжної атаки по корпусу і в голову достроково завершив матч.

Слід зазначити, що під час бою Родрігес кілька разів потрапляв за Ломаченко в заборонену зону нижче пояса, за що рефері в рингу знімав з того окуляри. Втім, по всій видимості Василь вже був готовий до цього, і впевнено продовжував демонструвати свій бокс.

Додамо, що це був п'ятий поєдинок Василя Ломаченка на професіональному ринзі. Всього в його рекорді - чотири перемог (2 нокаутом) та одна поразка.

Читайте також: Українець Ломаченко травмував руку, але успішно пройшов перший захист титулу WBO

21 червня 2014 року Ломаченко переміг за очками у 12 раундах американця Гері Рассела-молодшого і виграв вакантний титул чемпіона світу за версією WBO, повторивши світовий рекорд майже 40-річної давності таїландського боксера Саенсака Муангсурина по швидкості завоювання чемпіонського звання. Перша захист пояса відбулася 23 листопада в Макао в поєдинку проти Чонлатарина Пирийапиньо з Таїланду.

Ломаченко перед боєм 2 травня обіцяв показати себе з найкращої сторони, зазначивши, що раніше його метою є завоювання всіх чемпіонських поясів у напівлегкій вазі. Як буде насправді, і що станеться далі, залежить від не від нього, додав 27-річний чемпіон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі