Українець Хижняк не розглядає перехід у професійний бокс

Поділитися
Українець Хижняк не розглядає перехід у професійний бокс Хижняк має намір виграти олімпійське "золото" Токіо-2020 © boxnews.com.ua
Український боксер має намір залишитися в аматорах.

Чемпіон світу і Європи Олександр Хижняк розповів про те, що не розглядає перехід у професійний бокс.

"В першу чергу поставлена мета завоювання олімпійського "золота" в Токіо-2020. Я дуже вдячний Віталію Кличку за такий коментар. Він був дуже сильним боксером, їм захоплювався я і вся моя сім'я.

Але в профі поки йти не збираюся, хоча туди мене постійно намагаються переманити промоутери. Професійний бокс зараз не розглядаю взагалі. Ця тема нині для нас закрита. Тому що я радий представляти Україну на любительському рингу і приносити країні нагороди. Моя мета, повторюся, Олімпіада-2020.

Я не піднімаю питання про профі і сенсу в цьому не бачу. Якщо і надалі буде така підтримка і такі стимули, щоб виступати в олімпійському боксі, то я в ньому і залишуся на два цикли Ігор", – сказав Хижняк.

Нагадаємо, що Хижняк є переможцем чемпіонату України U-22, дорослого чемпіонату України, чемпіонату Європи U-22, дорослого чемпіонату Європи та чемпіонату світу, а також був визнаний найкращим боксером світової першості незалежно від вагової категорії.

Раніше Олександр Хижняк був визнаний найкращим спортсменом 2017 року в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі