Українець Бойко в другому матчі поспіль пропустив чотири голи у воротах "Малаги"

Поділитися
Українець Бойко в другому матчі поспіль пропустив чотири голи у воротах "Малаги" За п'ять матчів у "Малазі" Бойко пропустив 13 м'ячів © Marca
"Малага" українця Дениса Бойка вилетіла з Кубка Іспанії.

У повторному матчі 1/16 фіналу Кубка Короля український голкіпер Денис Бойко пропустив чотири м'ячі від "Кордоби", що обернулося для його команди поразкою з рахунком 3:4 і, відповідно, вильотом з турніру. Перший матч "Малага" також програла з рахунком 0:2.

Зазначимо, що українцю забивають п'ять матчів поспіль, другий матч поспіль Бойко пропускає по чотири голи. Всього за п'ять поєдинків в основі "Малаги" 28-річний воротар пропустив 13 голів.

Нагадаємо, що права на Дениса Бойка належать турецькому "Бешикташу". Бойко перейшов в іспанську "Малагу" влітку на правах оренди на один сезон з опцією викупу за 6 мільйонів євро.

Раніше в одному з матчів чемпіонату Іспанії Бойко пропустив гол від нападника "Гранади" і збірної України Артема Кравця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі