Українці завершують чемпіонат Європи з біатлону бронзою в естафеті

Поділитися
Українці завершують чемпіонат Європи з біатлону бронзою в естафеті Юлія Джима © Оксана Гаранец
У болгарському Банско завершилася європейська першість з біатлону - українська збірна наостанок відзначилася третім місцем в жіночій естафеті.

Бронзовою нагородою в жіночій естафеті завершився для української збірної чемпіонат Європи з біатлону. На п'єдестал пошани зійшли Юлія Джима, Яна Бондар, Ірина Варвінець і Марія Панфілова.

Гонка склалася для них нелегко - на першій зміні наша збірна була на першому місці: постаралася Джима. Однак Яна Бондар показала не дуже хорошу стрільбу перемістивши команду на шосту сходинку кваліфікації. Але молода Ірина Варвінець проявила себе якнайкраще, посівши в результаті четверте місце! На останньому етапі все було в руках Панфілової - і екс-росіянка дійсно постаралася. На заключному відрізку їй вдалося випередити норвежку Березні Улсбю і фінішувати третьою.

Таким чином, в активі нашої збірної - чотири медалі: золото завоював Сергій Семенов, срібло - Юлія Джима, бронзу - Артем Прима і жіноча естафетна команда. Юлія Джима стала двократним призером чемпіонату Європи, а новоспечена українка Марія Панфілова все-таки порадувала нас звершенням в костюмі збірної України. Зазначимо, що Юлія Джима також є володарем срібної медалі чемпіонату світу - цю нагороду вона завоювала 10 днів тому в естафеті на світовій першості в чеському Ново Место.

Читайте також:

Українські біатлоністи продовжують завойовувати медалі на чемпіонаті Європи

Українська біатлоністка завоювала срібну медаль чемпіонату Європи

Російська біатлоністка Панфілова готується виступати за Україну

Швейцарія позмагається з Україною за Олімпіаду-2022

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі