Україна - Косово: найкращі фото матчу

Фото
Поділитися
Підопічні Андрія Шевченка здобули першу перемогу у кваліфікаційному турнірі.

Збірна України в Польщі провела третій матч групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року. "Жовто-сині" приймали Косово на стадіоні "Краковія" у присутності 1000 глядачів і здобули перемогу з рахунком 3:0.

Андрій Шевченко на матч проти Косово виставив той же склад, який 6 жовтня вийшов на поле в поєдинку проти турецької збірної.

Українці по ходу всього матчу володіли відчутною ігровою перевагою, зумівши забити перший м'яч на 31-й хвилині, коли Кравець зважився на удар після пасу Зінченка. Після перерви номінальні господарі поля продовжили діяти першим номером і в кінцівці зустрічі зуміли забити ще двічі. Спершу Караваєв, який вийшов на заміну, видав пас на Ярмоленка, той на прийомі прибрав захисника і відправив м'яч у сітку метрів з шести. А потім Ротань красиво пробив з-за меж штрафного.

Читайте також: Україна - Косово: коментарі гравців української збірної

Нагадаємо, в попередньому турі Україна зіграла внічию з Туреччиною. Таким чином, після трьох матчів в активі нашої збірної 5 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі