Україна впоралася з Косово у відборі на ЧС-2018

Поділитися
Україна впоралася з Косово у відборі на ЧС-2018 Українці забили три голи Косово © Dynamo.kiev.ua
Підопічні Андрія Шевченка здобули першу перемогу у кваліфікаційному турнірі.

Збірна України в Польщі провела третій матч групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу 2018 року. "Жовто-сині" приймали Косово на стадіоні "Краковія" у присутності 1000 глядачів.

Андрій Шевченко на матч проти Косово виставив той же склад, який три дні тому вийшов на поле в поєдинку проти турецької збірної.

Перший тайм пройшов під диктовку української збірної, яка володіла м'ячем 63% ігрового часу. Моменти для голу в перші півгодини матчу втратили Коноплянка, який не влучив у дальній кут після пасу Кравця, і сам Кравець, який не дотягнувся до прострілу Бутка. Але форвард "Гранади" все ж таки забив - після пасу Зінченка Кравець зважився на удар, і м'яч рикошетом від ноги суперника перелетів через голкіпера. У Косово в першому таймі був один шанс - перед голом України Рашица після сольного проходу пробив у П'ятова.

У другому таймі гра пішла на більш високих швидкостях. Україна знову грала першим номером і могла розраховувати мінімум на два пенальті, однак арбітр не побачив стовідсоткових порушень на Бутко і Коноплянці. У той же час Косово ледь не забило після рикошету, але для України все обійшлося. Пізніше гості мали ще один момент, але м'яч після удару Беріші потрапив у поперечину.

Україна збільшила свою перевагу ближче до кінця гри. Спершу Караваєв видав пас на Ярмоленка, той на прийомі прибрав захисника і відправив м'яч у сітку метрів з шести. А потім Ротань красиво пробив з-за меж штрафного. Відзначимо, що Руслан до цього забив гол-близнюк, але він зарахований не був через пасивне положення поза грою у Коваленка.

Україна - Косово - 3:0
Голи: Кравець, 31, Ярмоленко, 81, Ротань, 87

Україна: П'ятов, Бутко, Кучер, Ордець, Соболь, Степаненко, Ярмоленко, Коваленко, Зінченко (Ротань, 63), Коноплянка (Караваєв, 79), Кравець (Зозуля, 84)

Косово: Уйкані, Пердедай (Сулеймані, 77), Пніши, Рахмани, Пакарада, Крюезіу, Хутра (Бернард Беріша, 54), Рашица (Зенелі, 66), Шала, Валон Беріша, Мурікі

Попередження: Валон Беріша, Крюезіу

Читайте також: Туреччина - Україна: найкращі фото матчу

Нагадаємо, в попередньому турі Україна зіграла внічию з Туреччиною. Таким чином, після трьох матчів в активі нашої збірної 5 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі