Україна і Бельгія обмінялися перемогами на старті матчу Кубку Девіса

Поділитися
Україна і Бельгія обмінялися перемогами на старті матчу Кубку Девіса Збірна України не зуміла захопити лідерство в матчі з Бельгією в перший день протистояння © frontzmin.ua
В Таллінні на "домашніх кортах" для збірної України завершився перший день протистояння за вихід в Світову групу Кубка Девіса. Команди цілком справедливо обмінялися перемогами, і прогнозовано доля путівки в топ-дивізіон вирішиться в наступних зустрічах 13 та 14 вересня.

Збірні України і Бельгії обмінялися перемогами на старті протистояння за вихід у Світову групу Кубку Девіса.

У першому протистоянні лідер українців Сергій Стаховський у чотирьох сетах розібрався зі Стівом Дарсисом 6:7(5), 6:4, 6:2, 6:2. У Іллі Марченко з'явився шанс закріпити перевагу номінальних господарів, однак він практично без боротьби програв матч з першою ракеткою бельгійців Давидом Гоффаном- 6:7 (1), 3:6, 1:6.

Таким чином, рахунок в матчі став 1:1, проте вже 13 вересня одна з команд вийде вперед. Відбудеться зустріч у парному розряді. Спочатку на неї були заявлені Денис Молчанов і Сергій Бубка, однак цілком можливо, що капітан збірної Михайло Філіма зробить якісь перестановки - зважаючи на перші результати. Гра розпочнеться о 15:00.

Після програної зустрічі перспективного бельгійцю, який 23 роки вже входить в топ-50 світового тенісу, Марченко зазначив, що напевно "пара" стане вирішальним у протистоянні. Адже в такому випадку українцям буде дуже важко відігратися у двох матчах одиночного розряду, тим паче з таким суперником як Гоффан.

Додамо, що у парному розряді може зіграти досвідчений Олів'є Рохус, який має солідний досвід гри з українцями в рамках Кубка Девіса.

Зазначимо, що недавній переможець US Open хорват Марін Чиліч бере участь у двобої плей-офф проти Нідерландів. Як і в зустрічі українців і бельгійців там поки що нічия 1:1. Чиліча заявлено на матч в парному розряді і надалі він напевне допоможе своїй команді. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі