Український телеканал відмовився транслювати тенісний матч між двома росіянами

Поділитися
Український телеканал відмовився транслювати тенісний матч між двома росіянами Матч пройде сьогодні © Фото з відкритих джерел
Спортивний канал не показуватиме матч окупантів.

Український телеканал Setanta Sports відмовився транслювати фінал турніру категорії ATP у Дубаї, де за титул змагатимуться росіяни Данило Медведєв та Андрій Рубльов.

"Команда Setanta Sports прийняла рішення відмовитися від показу фінального поєдинку на турнірі в Дубаї, де гратимуть Данило Медведєв та Андрій Рубльов – два російські тенісисти. Слава Україні!" — виступили із заявою представники телеканалу.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого окупантів було виключено практично зі всіх міжнародних спортивних змагань, а в деяких турнірах росіяни виступають під нейтральним прапором.

На початку нинішнього року Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників РФ та Білорусі до міжнародних змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні та дотримуються допінгового законодавства.

Раніше повідомлялося про те, що український тенісист несподівано вирішив заступитися за відсторонених російських спортсменів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі