"Спорт має об'єднувати": український тенісист несподівано вирішив заступитися за відсторонених російських спортсменів

Поділитися
Приходько виступає у парному розряді © btu.org.ua
Дивна заява від українця.

Друга ракетка України у парному розряді Олег Приходько поділився думками про можливе відсторонення росіян та білорусів від Олімпіади.

"Щодо відсторонення від Олімпіади спортсменів з Білорусі та Росії, мені як спортсмену цього не зрозуміти. Я розумію, що для всіх хлопців це мрія, до якої вони йшли все життя. Я вважаю, що спорт має об'єднувати людей. У давнину, коли проходили Олімпіади, всі війни зупинялися, а зараз це частина війни.

Вважаю, що спортсменам потрібно давати шанс реалізуватись. Для більшості це єдина Олімпіада у житті. Просто я ставлю себе на їхнє місце, і не хотілося б, щоб мене відсторонили від найважливішої події в моєму житті, до якої я йшов усе життя", - наводить слова Приходька . btu.org.ua.

Зазначимо, що у квітні-травні минулого року Приходько зіграв кілька матчів у парі з росіянином Яном Бондаревським.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого окупантів було виключено практично зі всіх міжнародних змагань, а в деяких турнірах росіяни виступають під нейтральним прапором.

На початку нинішнього року Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників РФ та Білорусі до міжнародних змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні та дотримуються допінгового законодавства.

Раніше повідомлялося про те, що в ATP виступили проти усунення російських та білоруських тенісистів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі