Український спортсмен домігся усунення росіян від змагань у бобслеї та скелетоні

Поділитися
Український спортсмен домігся усунення росіян від змагань у бобслеї та скелетоні Усунення діятиме до подальшого рішення © НОК України
Окупанти продовжують перебувати без міжнародного спорту.

Міжнародна федерація бобслею та скелетону (IBSF) усунула російських спортсменів від змагань, про це повідомляє прес-служба організації.

Делегати Міжнародного конгресу з бобслею та скелетону в Лозанні проголосували за усунення всіх спортсменів Федерації бобслею Росії від участі у змаганнях.

Зазначимо, що за усунення росіян від змагань боролися український скелетоніст Владислав Гераскевич та його батько та тренер Михайло Гераскевич.

"Ми це зробили. Два дуже складні дні конгресу вже позаду, але воно того варте – ми перемогли. Це означає, що Росію відсторонено від усіх змагань під егідою Міжнародної федерації бобслею та скелетону. Це означає, що ми не побачимо їх на стартах. фінішах, у спортзалах та готелях.

Росіянам не місце серед цивілізованого світу та серед спорту зокрема. Спорт – це про підтримку, дружбу та мир. А як уже всі знають, росіянам невідомо, що таке. Ми вдячні за підтримку, яку нам надали інші країни. Приємно, що це все не дарма, що представники країн розуміють, наскільки це важливо не тільки для України, а для всього світу", - написав у Instagram Владислав Гераскевич.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Після цього російський спорт почав поринати у повну ізоляцію. Практично не залишилося федерацій, які виключили росіян зі своїх змагань.

Раніше повідомлялося про те, що Росію позбавили права проведення престижного турніру з фігурного катання.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі