Спортивний арбітражний суд відхилив усі футбольні апеляції Росії про відсторонення

Поділитися
Спортивний арбітражний суд відхилив усі футбольні апеляції Росії про відсторонення Росіяни мали намір домагатися відновлення прав на участь у турнірах © depositphotos/ oleksii.chumachenko
Окупанти залишаються без футболу.

Міжнародний арбітражний спортивний суд (CAS) відхилив апеляції Російського футбольного союзу до ФІФА та УЄФА про відсторонення збірної Росії від міжнародних турнірів, повідомляє прес-служба організації.

Також CAS відхилив апеляції ЦСКА, "Динамо", "Зеніту" та "Сочі" на рішення УЄФА про відсторонення російських футбольних клубів від єврокубків.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Після цього УЄФА виключив російські клуби з єврокубків, а збірну Росії позбавили права зіграти у стикових матчах відбору на ЧС-2022 у Катарі.

2 травня УЄФА ухвалив рішення про усунення російських клубів та збірних від міжнародного сезону-2022/2023. Російські команди наступного сезону не зможуть взяти участі в єврокубках, Лізі націй УЄФА, чемпіонаті Європи U21, жіночому Євро-2022, а також у кваліфікації жіночого чемпіонату світу 2023 року.

Зазначимо, що конгрес ФІФА, що відбувся наприкінці березня, не став розглядати питання виключення Росії з організації.

Раніше повідомлялося про те, що ФІФА прибрала з промо ЧС-2022 усі згадки Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі