ФІФА прибрала з промо ЧС-2022 усі згадки Росії

Відео
Поділитися
ФІФА прибрала з промо ЧС-2022 усі згадки Росії Турнір пройде у Катарі © fifa.com
Організація не хоче згадувати ЧС-2018 у Росії.

У ФІФА вирішили перемонтувати офіційне промо талісмана ЧС-2022, прибравши звідти всі згадки про Росію, повідомляє "Спорт Сегодня".

За інформацією джерела, у початковому варіанті ролика було безліч посилань до чемпіонату світу в Росії, де талісман того турніру "Забивака" був у ролі містка та перехідної ланки між мундіалями 2018 та 2022 років.

Проте ФІФА попросила вирізати російський талісман після усунення країни від міжнародних турнірів і взагалі ніяк не асоціювати все своє промо турніру з Росією.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Після цього УЄФА виключив російські клуби з єврокубків, а збірну Росії позбавили права зіграти у стикових матчах відбору на ЧС-2022 у Катарі.

2 травня УЄФА ухвалив рішення про усунення російських клубів та збірних від міжнародного сезону-2022/2023. Російські команди наступного сезону не зможуть взяти участі в єврокубках, Лізі націй УЄФА, чемпіонаті Європи U21, жіночому Євро – 2022, а також у кваліфікації жіночого чемпіонату світу 2023 року.

Зазначимо, що конгрес ФІФА, який відбувся наприкінці березня, не став розглядати питання виключення Росії з організації.

Раніше повідомлялося, що ФІФА не дозволила показати на конгресі кадри військових злочинів Росії в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі