Український боксер Хижняк захистив титул на престижному турнірі в Болгарії

Поділитися
Український боксер Хижняк захистив титул на престижному турнірі в Болгарії Хижняк виграв турнір в Болгарії у третій раз поспіль © Федерація боксу України
Українці здобули шість медалей в Софії.

27 лютого в столиці Болгарії Софії завершився міжнародний боксерський турнір "Странджа", на якому призерами стали українці.

Провідний український боксер Олександр Хижняк виграв турнір у третій рік поспіль. Він вийшов у фінал вагової категорії до 75 кг, але вирішальний поєдинок не відбувся, оскільки росіянин Павло Сосулін не вийшов на ринг.

Срібними призерами стали Ганна Лисенко, Євген Барабанов і Цотне Рогава, а бронзові медалі вибороли Юлія Циплакова і Максим Коц.

Нагадаємо, Хижняк є чемпіоном світу і Європи, переможцем Європейських ігор. Також у 2018 році його було визнано найкращим боксером світової першості незалежно від вагової категорії і найкращим боксером світу серед аматорів.

Нагадаємо, торік Хижняк очолив комісію Міжнародної асоціації боксу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі