Український боксер Дерев'янченко може провести бій за титул чемпіона світу

Поділитися
Український боксер Дерев'янченко може провести бій за титул чемпіона світу Дерев'янченко вже два рази бився за титул © Showtime
Українець може завоювати чемпіонський титул.

Тренер чемпіона світу в середній вазі за версією WBC Джермалла Чарлі (33-1, 17 КО) Ронні Шилдс заявив про те, що українець Сергій Дерев'янченко (13-2, 10 КО) є головним кандидатом на бій за титул.

"Звичайно, я хотів, щоб Джермалл побився з Альваресом. Він гідний великих поєдинків. Джермалл просив цей бій вже дуже довго. Ми сподіваємося і молимося, що одного разу зможемо отримати бій з Канело. Але тим часом нам потрібно битися з тими, хто знаходиться на нашому шляху.

На даний момент у нас є хлопець, який займає перше місце в рейтингу - Сергій Дерев'янченко. Ми дивимося в його сторону. Зараз Дерев'янченко, ймовірно, є головним претендентом на бій з Джермаллом "- наводить слова Шилдса boxingscene.com.

Нагадаємо, в своєму останньому поєдинку Дерев'янченко 6 жовтня минулого року в Нью-Йорку поступився Геннадію Головкіну (40-1-1, 35 КО), який завоював чемпіонські титули IBF і IBO в середній вазі.

Геннадій здобув перемогу одноголосним рішенням суддів - 115-112, 115-112, 114-113. Таке рішення освистали уболівальники, а деякі експерти порахували, що переміг українець.

Раніше повідомлялося про те, що команда Дерев'янченка спробує організувати бій з найкращим боксером світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі