Український боксер Богачук виступить в андеркарді реваншу Усика та Ф'юрі

Поділитися
Український боксер Богачук виступить в андеркарді реваншу Усика та Ф'юрі Сергій Богачук © Boxingscene
Українець проведе бій проти колишнього чемпіона світу.

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (24-2, 23 КО) проведе бій в андеркарді реваншу Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

Організатори представили список боїв андеркарда вечора боксу, який відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Суперником Богачука стане узбецький боксер Ісраїл Мадрімов (10-1-1, 7 КО). У серпні він зустрічався із зірковим американцем Теренсом Кроуфордом та програв одноголосним рішенням суддів. Мадрімов у цьому поєдинку втратив титул чемпіона світу за версією WBA.

Богачук свій минулий бій також провів у серпні проти американця Верджила Ортіса та програв розділеним рішенням суддів. При цьому українець двічі відправляв суперника у нокдаун. На кону був титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC.

Раніше український чемпіон світу Денис Берінчик також повідомляв, що виступить в андеркарді реваншу Усика та Ф'юрі, але у списку його в підсумку не виявилося.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі