"Повинен забрати долю бою у суддів": Ф'юрі розкрив свій план на реванш з Усиком

Поділитися
Тайсон Ф'юрі © EPA-EFE/ALI HAIDER
Британський боксер налаштований перемогти нокаутом.

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився думками про майбутній реванш проти українця Олександра Усика.

"Немає жодного секрету – я вийду на ринг, щоб нокаутувати його. Тому що не думаю, що я переможу рішенням суддів, незалежно від того, що я робитиму.

Тому я маю забрати долю поєдинку з рук суддів, як я зробив того разу в Америці (проти Вайлдера – прим.). Я вважаю, що маю нокаутувати його. Я вірю, що маю зробити це, щоб гарантувати перемогу", – цитує Ф'юрі Tribuna.com з посиланням на YouTube-канал Undisputed.

Також британець додав, що планує провести три бої з українцем:

"Я шукав по всьому світу 20 років, щоб знайти когось, хто міг би кинути мені гідний виклик. І зараз ми знайшли цього хлопця. Я готовий до бою, не можу дочекатися. Вперше за багато років я беру участь як претендент, а не чемпіон.

Вірю, що коли поб'ю його, я обов'язково зроблю з ним трилогію. Сто відсотків має бути по одній перемозі у кожного, а потім трилогія".

18 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі розділеним рішенням суддів і став першим абсолютним чемпіоном у надважкій вазі після Леннокса Льюїса, а також першим в епоху чотирьох поясів. Реванш боксерів заплановано на 21 грудня у Саудівській Аравії.

Раніше повідомлялося про те, що Ф'юрі та Усик звернулися один до одного в Instagram.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі