Українська тенісистка Костюк обіграла росіянку і стала чемпіонкою турніру у США

Відео
Поділитися
Українська тенісистка Костюк обіграла росіянку і стала чемпіонкою турніру у США Костюк перемогла росіянку у двох сетах © Jimmie48 Tennis Photography
Це дебютний успіх українки на рівні WTA.

Українська тенісистка Марта Костюк стала чемпіонкою турніру WTA 250 в американському Остіні.

Костюк, яка є 52-ю ракеткою світу, у фіналі зустрічалася з представницею РФ Варварою Грачовою і без проблем розібралася зі своєю суперницею.

Українка оформила перемогу у двох сетах із рахунком 6:3, 7:5. Після гри чемпіонка не потиснула руку своїй суперниці і не брала участі у спільній фотосесії.

Відеоогляд матчу

"Кожному, хто знаходиться тут, і кожному, хто дивиться, особливо в Україні, я хочу сказати – Слава Україні. Особлива перемога, враховуючи ту ситуацію, в якій я перебуваю зараз. Я хочу присвятити цей титул Україні та всім людям, хто бореться та гине зараз.

Дуже особливий момент. Дякую кожному, хто доклався до організації цього турніру, багато часу та роботи знадобилося, це було нелегко. Ще на жеребкуванні я казала, що відчуваю себе тут як вдома", – сказала Костюк після перемоги.

Для 20-річної Марти Костюк це був дебютний фінал турніру WTA у кар'єрі та перший титул на такому рівні. Цей успіх дозволить українці дебютувати у топ-40 оновленої версії рейтингу найкращих тенісисток світу.

Раніше повідомлялося про те, що українка Калініна вперше у кар'єрі увійшла до топ-30 найкращих тенісисток світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі