Українська легкоатлетка Магучіх виграла чемпіонат Європи

Поділитися
Українська легкоатлетка Магучіх виграла чемпіонат Європи Магучіх не було рівних у Стамбулі © European Athletics Indoor Championships
Ще одна українка здобула срібло турніру.

Українка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Європи-2023 з легкої атлетики у приміщенні, що проходить у турецькому Стамбулі.

Магучіх підтвердила статус фаворитки змагань зі стрибків у висоту. Їй вдалося з першої спроби взяти чотири висоти та стати єдиною учасницею, яка підкорила планку 1,98 метра. У статусі чемпіонки вона намагалася взяти висоту 2,03 м, але показати найкращий результат сезону у світі їй не вдалося.

Друге місце із результатом 1,96 м зайняла представниця Нідерландів Бріт Верманн. При цьому бронзу ЧЄ виборола ще одна українка Катерина Табашник (1,94 м), для якої це дебютна медаль на такому рівні. Третя представниця України Юлія Левченко замкнула топ-5 (1,94 м, більша кількість спроб).

Нагадаємо, Ярослава Магучіх є бронзовою призеркою Олімпіади у Токіо. Минулого року українка стала чемпіонкою світу у приміщенні, чемпіонкою Європи, срібною призеркою ЧС на відкритому повітрі та чемпіонкою Діамантової ліги.

Раніше першу медаль чемпіонату Європи-2023 України приніс українець Роман Кокошко у штовханні ядра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі