Українець жорстко відповів відомому біатлоністу, який заступився за росіян

Поділитися
Українець жорстко відповів відомому біатлоністу, який заступився за росіян Підручний після початку війни в Україні пішов служити до Нацгвардії © НОК України
Український біатлоніст послав спортсмена у напрямку російського військового корабля.

Український біатлоніст Дмитро Підручний відповів на інтерв'ю Симона Фуркада російським ЗМІ, в якому француз засудив усунення російських та білоруських біатлоністів від міжнародних змагань.

"Я довго не міг писати тут, але вчорашнє інтерв'ю Симона Фуркада російським журналістам мене сильно обурило. Тому я вирішив знайти час, щоб висловити свою думку про роль спорту в політиці та війні. По-перше, Мартен та Сімон Фуркади, йдіть на** й. Сподіваюся, ваші діти ніколи не відчують того болю, з яким зустрілися українські діти… Діти, які покинули свої будинки, чули звуки вибухів, які бачили, як їх мам гвалтують, а рідних убивають.

Мені шкода, що я віддав голос за Мартена в комісію НОК, і такі великі спортсмени виявилися говеними людьми. Як можна говорити, що спорт поза політикою, коли у Москві на концерті на підтримку війни було чимало спортсменів із літерою Z на одязі? Це вони такі безневинні і страждають через владу?", - повідомив Підручний.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Після цього російський спорт почав занурюватися у повну ізоляцію. Фактично не залишилося федерацій, які виключили росіян зі своїх змагань.

Раніше повідомлялося про те, що Міжнародний союз біатлоністів призупинив членство Росії та Білорусі в організації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі