Український біатлоніст Підручний потрапив до топ-20 індивідуальних перегонів на Олімпіаді-2022

Поділитися
Український біатлоніст Підручний потрапив до топ-20 індивідуальних перегонів на Олімпіаді-2022 Українці знову не змогли поборотися за нагороди © Оксана Гаранец
Українець фінішував 18-м.

У вівторок, 8 лютого, на біатлонному стадіоні в китайському Чжанцзякоу в рамках Олімпіади-2022 відбулися чоловічі індивідуальні перегони.

Найкращим з українців став Дмитро Підручний – він фінішував 18-м. Прима став 35-м, Дудченко – 48-м, Цимбал – 55-м.

Перемогу здобув француз Кентен Фійон-Майє, срібло Олімпійських ігор виборов білорус Антон Смольський, а бронзу – норвежець Йоханес Бо.

Нагадаємо, що Україну в Пекіні представляють 45 спортсменів, які виступатимуть у 12 дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

У сезону Кубка світу з біатлону в активі України лише одна бронзова медаль, яку в сингл-міксті в Оберхофі завоювали Артем Тищенко та Дар'я Блашко.

Раніше повідомлялося про те, що українська біатлоністка увійшла до топ-10 індивідуальних перегонів на Олімпіаді в Пекіні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі