Україна підтримала російського кандидата на пост глави Міжнародної федерації боксу

Поділитися
Україна підтримала російського кандидата на пост глави Міжнародної федерації боксу На підтримку Кремльова також виступили Сербія, Соломонові острови та Парагвай © Советский спорт
Росіянин отримав підтримку від української федерації боксу.

Федерація боксу України в листі висловила підтримку кандидатури генерального секретаря федерації боксу Росії Умара Кремльова на виборах президента Міжнародної федерації любительського боксу (AIBA).

Відзначимо, що даний лист підписаний президентом Федерації боксу України Володимиром Продівусом. Копія листа опублікована сайтом champion.com.ua.

"Один з головних ініціаторів необхідних реформ в нашому спорті під час глобальної пандемії - Умар Кремльов. Він наполегливо докладає зусиль для продовження змагань, допомоги спортсменам і підтримує AIBA в цілому.

Це найкращий доказ його лідерських якостей, розуміння проблем боксу та спорту в цілому, так само як і розуміння рішень поставлених завдань, що зараз вкрай важливо для AIBA, Я впевнений, що Умар Назарович Кремльов - кращий і найдостойніший кандидат на пост президента AIBA, який володіє всіма якостями бути президентом ", - йдеться в листі.

Нагадаємо, що в травні Умар Кремльов заявив про готовність надання українським боксерам Олександру Усику та Василю Ломаченку російського громадянства.

Раніше повідомлялося про те, що український боксер заразився гепатитом від росіянина під час титульного бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі