У Росії запропонували Усику і Ломаченку змінити громадянство

Поділитися
У Росії запропонували Усику і Ломаченку змінити громадянство Боксери сьогодні були внесені в базу "Миротворця" © Instagram
В РФ готові надати українським боксерам російський паспорт.

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив про готовність надати відомим українським боксерам Олександру Усику та Василю Ломаченку російського громадянства.

"Усик і Ломаченко – достойні люди, достойні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії та Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую.

Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Лише б вони боксували і радували вболівальників в Україні, в Росії і по всьому світу", – наводить слова Кремльова sport-express.ru.

Нагадаємо, сьогодні, 7 травня, Василь Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу "Миротворця".

У квітні вони разом з російськими артистами привітали віруючих із Великоднем, а кілька днів тому Ломаченко у фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!", який опублікований на каналі російського монастиря "Корсунська пустель", назвав українців і росіян "єдиним народом" і розповів про те, що не визнає Росію іншою країною.

Читайте також: Ломаченко опублікував скандальне відео з російським спецназом

Раніше повідомлялося про те, що Росія пропонувала лідерові збірної України з футболу змінити громадянство.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі