Україна мінімально поступилася Німеччині в матчі Ліги націй

Відео
Поділитися
Україна мінімально поступилася Німеччині в матчі Ліги націй На матчі були присутні 17 тисяч глядачів
Українці програли в Києві.

10 жовтня в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" збірна України приймала команду Німеччини в рамках 3-го туру Ліги націй.

Поєдинок завершився перемогою гостей з рахунком 2:1. Шевченко на цей матч зумів виставити розташування з більш досвідченими футболістами, проте знову не міг розраховувати майже на всіх футболістів "Шахтаря".

Німці з перших хвилин взяли м'яч під свій контроль і зуміли швидко відкрити рахунок - Гінтер без перешкод розстріляв Бущана після прострілу від Рюдігера.

Гості більше атакували і більше наносили ударів по воротах, але другий м'яч забили після помилки Бущана. Голкіпер "Динамо" випустив м'яч з рук, а Горецька спокійно закотив його в ворота.

В українців мало що виходило в атаці, а основна загроза воротам Нойєра приходила від дальніх ударів. Однак підопічні Шевченка зуміли внести інтригу в матч, коли за 10 хвилин до кінця зустрічі Яремчук заробив, а Малиновський реалізував пенальті.

Відігратися в українських футболістів можливостей не було, а підсумковий рахунок на табло показав цифри 1:2 на користь німців.

Україна - Німеччина - 1:2

Голи: Малиновський, 75 (з пенальті) - Гінтер, 20, Горецька, 49

Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь, Малиновський, Сидорчук (Макаренко, 85), Коваленко (Шапаренко, 77), Ярмоленко (Марлос, 69), Яремчук, Циганков (Зубков, 69).

Німеччина: Нойєр, Гінтер, Зюле, Рюдігер, Клостерманн (Джан, 90), Кімміх, Кроос, Халстенберг, Дракслер (Вернер, 79), Горецька, Гнабрі (Хаверц, 90+4).

Попередження: Малиновський - Кроос, Гінтер.

Таким чином, в України після трьох турів Ліги націй в активі три очки, німці набрали п'ять пунктів. 13 жовтня в Києві збірна України зіграє проти Іспанії.

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко довикликав в збірну футболістів "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі