УЄФА остаточно не дозволив показувати слоган "Героям слава" на футболках збірної України

Поділитися
УЄФА остаточно не дозволив показувати слоган Слоган залишиться, але його не буде видно © УАФ
УЄФА пішов на невеликий компроміс.

Глава УАФ Андрій Павелко повідомив про підсумки переговорів з УЄФА з розміщення слогана "Героям слава" на новій формі збірної України.

За його словами, на внутрішню сторону форми поверх "Героям слава" додадуть емблему збірних з картою України, тризубом і "Слава Україні".

"На період проведення матчів турніру з раніше затвердженим дизайном форми, на внутрішній стороні футболок, буде додано ще один елемент. Це затверджена вранці виконкомом УАФ велика емблема національних збірних з картою України, тризубом і ще одним написом "Слава Україні".

Гасло "Героям слава" буде розміщено за картою, в центрі обрисів кордонів єдиної України, і вірю, що він стане справжнім оберегом для наших хлопців. Такий унікальний дизайн форми матимуть виключно наші гравці на Євро-2020", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, УЄФА після звернення з боку керівництва російського футболу переглянув дизайн форми збірної України на Євро-2020 і вирішив прибрати напис "Героям слава". При цьому контури України з Кримом і "Слава Україні" на екіпіровці залишаться.

Раніше повідомлялося про те, що посольства США і Великої Британії підтримали форму збірної України на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі