УЄФА не зніме дискваліфікацію з російських команд до кінця війни в Україні – ЗМІ

Поділитися
УЄФА не зніме дискваліфікацію з російських команд до кінця війни в Україні – ЗМІ УЄФА не зніме санкції до закінчення війни © uefa.com
Керівництво європейського футболу не послабить санкції до завершення військової агресії РФ.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) залишить у силі усунення російських команд на тлі повномасштабного військового вторгнення РФ до України.

Про це повідомляє Sky News.

За інформацією джерела, Казань також не зможе прийняти Суперкубок УЄФА у 2023 році, як планувалося спочатку. Очікується, що буде обрано альтернативне місце для проведення гри.

У середу, 25 січня, УЄФА проведе засідання виконкому, а Російський футбольний союз (РФС) провів напередодні переговори з керівництвом європейського футболу. Проте санкції з російського футболу не зніматимуться, доки не припиниться агресія проти України.

УЄФА обговорив із РФ спільні питання стану російського футболу та підготовки до повернення у міжнародні змагання, але трапиться це лише після закінчення війни.

Нагадаємо, УЄФА та ФІФА минулого року усунули всі російські клуби та збірні від міжнародних турнірів, включаючи чемпіонати світу, Європи та клубні єврокубки. Також РФ втратила право на проведення міжнародних футбольних заходів на своїй території під егідою обох організацій.

Раніше легендарний російський футболіст Аршавін висловив своє ставлення до санкцій у відповідь на військову агресію РФ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі