УАФ звернулася до УЄФА з проханням дозволити заповнити трибуни на 50%

Поділитися
УАФ звернулася до УЄФА з проханням дозволити заповнити трибуни на 50% Футболісти не залишаться без підтримки українських уболівальників © ФК Шахтер
Квота повинна бути збільшена на матчах "Шахтаря", "Динамо" і збірної.

Глава УАФ Андрій Павелко повідомив про те, що асоціація звернулася до УЄФА з проханням збільшити квоту фанатів на трибунах в матчах збірних України та зустрічах "Динамо" і "Шахтаря" в Лізі Європи.

"УАФ звернулася до УЄФА з проханням збільшити допустиму квоту уболівальників на найближчих домашніх матчах наших національних збірних, а також "Динамо"і "Шахтаря" в єврокубках, з 30% до 50% від загальної кількості наявних місць. Таку квоту на поєдинках, які проходять в Україні, дозволив своїм рішенням Кабінет міністрів і це ще одна важлива перемога над пандемією і хороший весняний подарунок усім шанувальникам футболу", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Відзначимо, що в найближчих матчах збірна України прийме у Львові Фінляндію і Казахстан (в березні), збірна з футзалу зіграє проти Хорватії в Запоріжжі (березень), а 25 лютого "Шахтар" зустрінеться в Києві з "Маккабі".

Раніше повідомлялося про те, що київський матч Ліги Європи "Шахтар" - "Маккабі" пройде з глядачами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі