Стало відомо, коли українські уболівальники зможуть повернутися на футбольні стадіони

Поділитися
Стало відомо, коли українські уболівальники зможуть повернутися на футбольні стадіони Матчі УПЛ проходять без глядачів © ФК Шахтер
Це може статися вже в березні.

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів про можливості допуску уболівальників на трибуни.

"Ми за підтримки і за допомогою УАФ звернулися до МОЗ з проханням повернути уболівальників на стадіони, в зв'язку з поліпшенням епідемічної ситуації. Зараз йдуть обговорення в цьому напрямку. Чекаємо рішення МОЗ з цього приводу. Беручи до уваги погоду, дай бог, щоб у нас все добре пройшло в перших турах відновлення УПЛ, щоб ми нормально стартували без форс-мажорів.

А на уболівальників, думаю, можна буде розраховувати не раніше березня. Будемо сподіватися, що вже можна буде говорити про якісь відсотки глядачів. Потрібно набратися терпіння і дочекатися офіційної позиції Міністерства охорони здоров'я з цього питання", - наводить слова Дикого Tribuna.com.

Нагадаємо, першу половину сезону в статусі зимового чемпіона завершило "Динамо" - кияни на одне очко випереджають "Шахтар" після 13 турів. Друга частина сезону стартує 13 лютого.

Раніше повідомлялося про те, що УПЛ поліпшила позицію в рейтингу національних чемпіонатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі