УАФ та Ребров призупинили переговори про призначення головним тренером збірної України – ЗМІ

Поділитися
УАФ та Ребров призупинили переговори про призначення головним тренером збірної України – ЗМІ Ребров тренує в ОАЕ © Динамо Киев от Шурика
Національна команда находиться без наставника.

Українська асоціація футболу та головний тренер арабського "Аль-Айна" Сергій Ребров призупинили переговори щодо призначення 48-річного фахівця на посаду наставника національної збірної України, про це в ефірі "Вацко LIVE" розповів відомий спортивний журналіст та коментатор Віктор Вацко.

"У Реброва контракт із клубом. Розуміння, чи прийде він до збірної чи продовжить роботу в клубі, немає. Переговорний процес, наскільки мені відомо, зараз на паузі. Не знаю, з чиєї ініціативи хто там і що. Але конкретики на папері, яка могла б трансформуватися у повноцінний контракт, немає. Переговорний процес не триває”, – сказав Вацко.

Нагадаємо, у червні 2021 року Ребров став головним тренером команди "Аль-Айн". На початку серпня після відходу Андрія Шевченка Реброва називали головним кандидатом на посаду нового наставника збірної України, проте клуб з ОАЕ та Ребрів не зуміли домовитися про розірвання контракту, а команду очолив Олександр Петраков.

12 січня нинішнього року Олександр Петраков залишив посаду головного тренера збірної України з футболу.

Раніше повідомлялося про те, що клуб українців Реброва та Ярмоленка орендував футболіста з чемпіонату Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі