У Вірменії дискваліфікували всіх арбітрів

Поділитися
© khortytsa.com
Президент Федерації футболу Вірменії Рубен Айрапетян у п'ятницю, 8 жовтня, на зустрічі з керівниками клубів країни, прийняв рішення дискваліфікувати всіх арбітрів вищої ліги.
Президент Федерації футболу Вірменії Рубен Айрапетян у п'ятницю, 8 жовтня, на зустрічі з керівниками клубів країни, прийняв рішення дискваліфікувати всіх арбітрів вищої ліги.«Президент федерації заявив, що незадоволений роботою суддів на матчах вищої ліги чемпіонату Вірменії. Він повідомив керівників клубів, що, враховуючи нинішню складну ситуацію, було прийнято рішення відмовитися від цих суддів і відтепер не довіряти їм суддівство матчів у вищій лізі», - заявив співробітник прес-служби ФФА Тигран Ісраєлян. За його інформацією, щоб не ставити під загрозу проведення чемпіонату, Айрапетян запропонував довірити суддівство матчів суддям із дитячо-юнацьких турнірів, висловивши надію, що вони будуть намагатися проводити матчі найбільш неупереджено і скористаються можливістю кар'єрного росту. Він попросив керівників клубів сприяти молодим суддям. «Оскільки черговий чемпіонат Вірменії підходить до кінця, і деякі матчі мають велике значення, президент ФФА запропонував, у разі необхідності та за бажання клубів, довірити їхнє суддівство закордонним арбітрам», - сказав Ісраєлян. Керівники клубів схвалили подані пропозиції. Суддівство в останніх матчах чемпіонату Вірменії викликало безліч суперечок. У грі лідера першості єреванського «Бананца» із земляками з «Міки» суддя не зарахував два забиті «Мікою» голи і призначив два 11-метрових на користь «Бананца».

За матеріалами tochka

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі