Шевченко в збірній України "дуже емоційний" - ФФУ

Поділитися
Шевченко в збірній України "дуже емоційний" - ФФУ Шевченко і Фоменко знайшли спільну мову © ФФУ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко залишився задоволений першим етапом роботи в тренерському штабі знаменитого футболіста.

За словами президента ФФУ Андрія Павелка, призначення Андрія Шевченка помічником головного тренера збірної України Михайла Фоменка пішло на користь команді.

"Мені здається, що хлопці дуже добре сприйняли появу Шевченка в збірній. Я приїжджав на закрите тренування, спілкувався з футболістами і тренерським штабом. Вважаю, атмосфера в колективі пожвавилася, і це додає оптимізму. Мені сподобалося, що Андрій без розминки влився в колектив, проводив тренування і розставляв фішки. Він дуже емоційний, у нього "горять очі", і люди це відчувають", - сказав Павелко.

"Вдячний Фоменку і Онищенку за те, як вони сприйняли Шевченка, ввели його в колектив. Це все відчувається. З нестандартним почуттям гумору вони один до одного ставляться. Зараз дуже хороша атмосфера в тренерському штабі і серед гравців".

Збірна України провела два контрольних матчі під керівництвом оновленого тренерського штабу, мінімально обігравши Кіпр і Уельс.

Нагадаємо, раніше сам Шевченко також заявив, що у своїй новій роботі не відчув ніяких труднощів і органічно вписався в тренувальний процес.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі