Шевченко вважає, що органічно вписався в тренувальний процес збірної

Поділитися
Шевченко вважає, що органічно вписався в тренувальний процес збірної Шевченко проводить тренування збірної © ФФУ
Помічник Михайла Фоменка прокоментував свої перші кроки в національній команді та результати збірної у спарингах.

Один з асистентів Михайла Фоменка у збірній України Андрій Шевченко заявив, що у своїй новій роботі не відчув ніяких труднощів і органічно вписався в тренувальний процес.

"Все дійсно пройшло органічно. Інакше, напевно, і бути не могло: запрошуючи в свій штаб, Михайло Іванович чітко знав, які завдання поставить переді мною. Ми багато розмовляли на різні теми. Крім того, я провів у збірній майже двадцять років як гравець, і з принципами роботи національної команди був добре знайомий", - зазначив Шевченко в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

За словами Шевченка, всі гравці збірної звертаються до нього по імені та по батькові: "Я не зациклений на субординації і не бачу проблеми в тому, що хтось звернеться просто по імені, але якщо в нашій культурі існує така форма звернення до старших, вважаю, її треба дотримуватися. Той же Анатолій Тимощук звертається по імені та по батькові і подає цим приклад молоді. У неформальній обстановці ми можемо називати один одного як захочемо, але в тренувальному процесі слід дотримуватися правил та існуючої в нашій країні традиції. Це питання дисципліни - досвідчені футболісти прекрасно розуміють її важливість".

Також Шевченко зазначив, що побачив прогрес у грі збірної в матчі проти Уельсу: "Гру проти Кіпру вдалою не назвеш, але гра проти Уельсу, мені здається, стала однозначним кроком вперед...".

Нагадаємо, раніше Шевченко поставив збірній України "тверду четвірку" за матч проти Уельсу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі