У збірній України сподіваються покращувати свою гру

Поділитися
У збірній України сподіваються покращувати свою гру Україна не зуміла обіграти Ісландію © Dynamo.kiev.ua
Гравці національної команди прокоментували нічию у матчі проти Ісландії.

Футболісти збірної України поділилися думкою про стартовий матч кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Ісландії, який завершився з рахунком 1:1.

Олександр Кучер: "Для нас вийшов дуже непростий матч - ми пропустили гол на самому початку поєдинку. Добре, що ми не опустили руки і продовжили грати в той футбол, який вимагав від нас головний тренер. Ми могли забити не один гол, але це футбол. Ми хотіли перемогти і привітати Андрія Миколайовича з вдалим дебютом на посаді головного тренера у збірній України. Шкода, що ми не змогли цього зробити. З іншого боку, у нас був непростий суперник, який грає в силовий футбол, нав'язує багато боротьби. Вважаю, що ми не дали їм нічого зробити на стандартах і аутах.

В моменті з пропущеним голом, думаю, не тільки моя вина, але і всіх захисників. Ми позиційно помилилися. До того ж, супернику посміхнулася удача, коли м'яч просто відскочив до їх гравця. Незабитий пенальті? Нічого страшного в цьому немає. Кожен може допустити помилку, пробиваючи з одинадцяти метрів. Це лотерея. Вірю, що Женя зможе забити в наступному матчі".

Андрій П'ятов: "Звичайно, ми не можемо бути задоволені результатом - могли виграти. Тим не менш, вірю, що у нас все попереду. У ситуації з першим голом ми десь помилилися, вийшов безглуздий відскік. Але головне, що ми зуміли зібратися і зрівняти рахунок. Намагалися виконати установку тренерів, але в першому таймі у нас було більше помилок. Особливо, що стосується передач. Якби ми менше допускали помилок, у суперника було б менше контратак. У другому таймі ми вже виглядали трохи краще. Добре зуміли розіграти комбінацію в моменті з призначенням пенальті. Думаю, з часом ми будемо лише покращувати нашу гру.

Ісландія - дуже специфічна команда. У них аут - як стандарт. Сьогодні вони як могли "завантажували" м'яч в нашу штрафну. В принципі, ми зуміли впоратися з цим завданням".

Олександр Зінченко: "Думаю, ми контролювали гру. Гол з напівмоменту трошки нас надломив, але добре, що забили м'яч ще до перерви. У другому таймі ми повністю володіли перевагою, але зламати таку оборону досить складно. Скільки ми не намагалися шукати ці лінії за спинами захисників, ці дірочки - ніяк не могли знайти.

Так, у нас новий колектив, ми зібралися зовсім недавно, тільки звикаємо один до одного, награємо комбінації. Але вважаю, структура гри у нас вимальовується досить непогана. Сподіваюся, це буде додаватися, але поки - результат нас не вразив. Будемо аналізувати, дивитися і рухатися далі".

Нагадаємо, українці пропустили швидкий гол, але зуміли відігратися завдяки точному удару Ярмоленка. Інші матчі в групі I також завершилися з результатом 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі