Україна зіграла внічию з Ісландією у першому матчі відбору на ЧС-2018

Поділитися
Україна зіграла внічию з Ісландією у першому матчі відбору на ЧС-2018 Матч пройшов без вболівальників © ФФУ
Коноплянка міг принести "жовто-синім" перемогу, але не реалізував пенальті.

Збірна України стартувала у кваліфікації на ЧС-2018, а Андрій Шевченко провів свій перший матч у якості головного тренера національної команди. При порожніх трибунах "Олімпійського" українці не зуміли обіграти збірну Ісландії.

Шевченко вніс до складу команди кілька змін. Так, в основі на флангах захисту вийшли Бутко і Соболь, а роль центрфорварда фактично виконував Коваленко.

Ісландській збірній вдалося дуже швидко вийти вперед - вже на 5-й хвилині матчу Фіннбогасон вийшов один на один з П'ятовим, не зумів переграти воротаря, але тут же знову опинився з м'ячем після рикошету від Кучера і з другої спроби відправив сферу у сітку. Ще через кілька хвилин гості могли подвоїти перевагу, але Бедварссон з двох спроб не забив із забійної позиції. Українці протягом тайму контролювали м'яч, але до небезпечних моментів справа не доходила. Відігратися вдалося перед перервою після дальнього удару від Ракицького, невпевнених дій голкіпера і добивання від Ярмоленка.

Другий тайм пройшов з перевагою української збірної, але при цьому зі створенням моментів у "жовто-синіх", як і раніше, виникали складності. Стовідсотковий шанс в України був за десять хвилин до закінчення матчу, коли Бутко після пасу Ярмоленка заробив пенальті. Однак Коноплянка з "точки" пробив у штангу.

Україна - Ісландія - 1:1
Голи: Ярмоленко, 41 - Фіннбогасон, 6

Україна: Пятов, Бутко, Ракицький, Кучер, Соболь, Сидорчук (Зозуля, 63), Степаненко, Ярмоленко, Зінченко (Шахов, 90), Коноплянка, Коваленко

Ісландія: Халльдоурссон, Севарссон, Арнасон, Р. Сігурдссон, Скуласон (Магнуссон, 42), Гудмундссон (Халльфредссон, 84), Гуннарссон, Р. Сігурдссон, Бьярнасон (Траустасон, 75), Фіннбогасон, Бодварссон

Попередження: Кучер - Гуннарссон, Фіннбогасон

На 83-й хвилині Коноплянка не реалізував пенальті (штанга)

У наступних матчах кваліфікації збірна України в жовтні зіграє зі збірними Туреччини та Косово. Другий матч пройде на нейтральному полі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі