У "Волині" готові віддати всі сили, щоб створити проблеми "Шахтарю"

Поділитися
У "Волині" готові віддати всі сили, щоб створити проблеми "Шахтарю" Рік тому "Волинь" несподівано обіграла "Шахтар" на своєму полі © fcvolyn.net
Луцька та донецька команди зустрінуться в рамках 9-го туру Прем'єр-ліги у Львові. Лучани готові боротися до кінця, щоб, як у минулому сезоні, переграти титулованого суперника.

У "Волині" готові віддати всі сили, щоб створити проблеми "Шахтарю" матчі 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який відбудеться на домашньому стадіоні "гірників" у Львові 17 жовтня.

Лучани добре пам'ятають, як в минулому сезоні в Луцьку обіграли команду Мірчі Луческу 2:0. Автором двох голів став молодий нападник Редван Мемешев, який і зараз сподівається попсувати нерви іменитому супернику. Якщо, звичайно, вийде на поле, адже після матчу молодіжної збірної з Німеччиною у футболіста - невелике ушкодження.

"Останнє слово буде за лікарями і Кварцяним. Як вони скажуть, так і буде. Але я зроблю все від себе залежне, щоб підійти до гри в найкращих кондиціях. І якщо вийду на поле, то віддам всі сили. Адже на "Шахтар" налаштовуватися не треба, все і так знають, що це одна з кращих команд в нашій країні. Донеччани і в нинішньому сезоні борються за найвищі місця, тому непогано було б їх ще разочок обіграти", - цитує Мемешева газета "Спорт-Экспресс в Украине".

За словами футболіста, у Луцьку налаштовуються на серйозну боротьбу, підготовка до зустрічі з чемпіоном проходила важко, але в приємній робочій обстановці.

Додамо, що "Волинь" у минулому турі упустила перемогу над "Ворсклою", зігравши внічию з полтавською командою 2:2. "Шахтар" зазнав другої поразки поспіль, програвши "Динамо" 0:1. До речі, це перша подвійна невдача донецької команди за 11 сезонів.

Раніше бразильський футболіст донецького "Шахтаря" Фернанду розповів, за рахунок чого його команді можна перервати серію невдач. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі