У "Таврії" вважають, що команда не потрібна українському футболу

Поділитися
У "Таврії" вважають, що команда не потрібна українському футболу У попередньому поєдинку чемпіонату "Таврія" у Сімферополі поступилася "Дніпру" © boksopasaulis.lt
Незважаючи на реальну перспективу втратити самобутній клуб, який виграв перший чемпіонат незалежної України, ФФУ та інші спортивні керівники не вживають жодних дій, щоб якимось чином уберегти колектив під українським началом.

Генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан вважає, що майбутнє його команди у тумані багато в чому через бездіяльність футбольних керівників України.

Зокрема, за словами Бойцана, після того, як у Криму відбувся референдум, йому так і не вдалося поговорити з жодним представником Федерації футболу України, хоча заочно ведуть бурхливу дискусію про те, в якому чемпіонаті буде грати "Таврія".

"Жоден із керівників українського футболу і спорту мені не телефонував. А мені було цікаво прочитати в одному з інтерв'ю, що ФФУ радилася з керівниками кримських клубів. За висловлюванням цих керівників, зокрема пана Попова, з нами вже попрощалися", - зазначив Попов в інтерв'ю програмі ПроФутбол.

Нагадаємо, що у "Таврії" неодноразово заявляли про те, що не проти розглянути можливість виступів у російських змаганнях. А керівництво українського футболу висловило стурбованість такими перспективами, заявивши про неподільність чемпіонату України.

Втім, Бойцан знаходить аргументи, щоб показати, що "Таврія" особливо не потрібна українському футболу. Зокрема, він звертає увагу на суддівство матчу за участю "Таврії" - у Запоріжжі проти місцевого "Металурга". Запорожці перемогли 1:0, забивши з пенальті, а трохи пізніше суддя поєдинку Олександр Головков з Луганської області не зарахував взяття воріт господарів, зафіксувавши фол з боку гравця "Таврії".

"Ситуація, яка була в Запоріжжі, показує, що ми українському футболу не потрібні. Якщо нас так будуть судити, то однозначно зрозуміло, що ми їм не потрібні. Ми боремося за виживання, ми не опустили руки. Якщо б нам це було не цікаво, то було б простіше знятися зі змагань і чекати, що далі буде", - вважає Бойцан.

Українська спортсменка оцінила перспективи колег із Криму: дворовий рівень - ваша межа

При цьому керівник "Таврії" зазначив, що влада Криму надає підтримку команді.

"Перші слова, які я почув від Аксьонова - "Таврія" була, є і буде". І фінансово він допомагає нам", - розповів гендиректор.

Нагадаємо, що президент УЄФА Мішель Платіні зауважив, що в будь-якому випадку питання про перехід кримських команд - "Таврії" та "Севастополя" російські змагання буде обговорюватися після закінчення сезону.

Бойцан підкреслив, що "Таврія" має намір як мінімум дограти сезон у чемпіонаті Прем'єр-ліги.

"У футбольних судах і КДК ми просимо припинити всі рішення і дати нам можливість доїхати до кінця чемпіонату, щоб розібратися, як бути далі. А ми отримуємо рішення про зняття трьох очок...20 лютого, коли був розстріл людей на Майдані та максимальна точка революції, проходить КДК і з нас знімають три очки. Бенкет під час чуми", - скаржиться керівник кримського клубу.

Відзначимо, що у чемпіонаті Прем'єр-ліги "Таврія" йде на 15-му місці у турнірній таблиці, а "Севастополь" - 11-й. !zn

Читайте також:

Платіні розповів, коли визначиться майбутнє кримських футбольних команд

Суркіс представив позицію ФІФА щодо кримських команд: сезон вони дограють в Україні

Португальський футболіст залишить "Таврію" через перехід команди у чемпіонат Росії

"Таврія" і "Севастополь" залишаться без тренерів у разі переходу у російський чемпіонат

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі