У ситуації з новою формою збірної України на УЄФА міг натиснути "Газпром" - Bild

Поділитися
У ситуації з новою формою збірної України на УЄФА міг натиснути "Газпром" є офіційним партнером Євро-2020
Українцям заборонили показувати на футболках слоган "Героям слава"

Заборона на використання слогана "Героям слава" на новій формі збірної України з футболу може бути пов'язана зі спонсорським контрактом "Газпрому" і УЄФА, повідомляє Укрінформ, посилаючись на німецьке авторитетне видання Bild.

У статті під заголовком "Мільйонна угоду між Газпромом і УЄФА. Чи купив Путін чемпіонат Європи з футболу?" йдеться про те, що така поведінка Росії може бути обумовлено багатомільйонним контрактом між УЄФА та "Газпромом", який був підписаний всього три тижні тому.

"Газпром" став спонсором турнірів УЄФА для збірних і тепер має партнерські права на Євро-2020. За інформацією інсайдерів, сума контракту становить не менше 50 млн євро.

Відзначимо, що "Газпром" також є офіційним партнером Ліги чемпіонів УЄФА.

Нагадаємо, УЄФА після звернення з боку керівництва російського футболу переглянув дизайн форми збірної України на Євро-2020 і вирішив прибрати напис "Героям слава". При цьому контури України з Кримом і "Слава Україні" на екіпіровці залишаться.

Російський футбольний союз очолює голова правління компанії "Газпром нафта" Олександр Дюков, який тільки в квітні був обраний членом Виконавчого комітету УЄФА.

Вчора, 11 червня, УЄФА остаточно не дозволив показувати слоган "Героям слава" на футболках збірної України. На внутрішню сторону форми поверх "Героям слава" додадуть емблему збірних з картою України, тризубом і "Слава Україні".

Раніше повідомлялося про те, що посольства США і Великої Британії підтримали форму збірної України на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі